Ανάπτυξη ιστοσελίδας

Είμαστε οι ψηφιακοί συνεργάτες σας, με την εμπειρία να αναπτύξουμε τεχνικά πολύπλοκες, αλλά παράλληλα, φιλικές προς τον χρήστη και λειτουργικές ιστοσελίδες.

Εφαρμόζουμε το επίπεδο γνώσης και την εμπειρία μας ώστε να επεκτείνουμε τις δυνατότητες του WordPress CMS. Αναπτύσουμε αποτελεσματικές ιστοσελίδες υψηλών απαιτήσεων που πληρούν τα βασικά κριτήρια μιας ισχυρής, επαγγελματικά κατασκευασμένης εφαρμογής με έμφαση στην ασφάλεια, την επεκτασιμότητα και την δυνατότητα εύκολης συντήρησης.

Θα συνεργαστούμε μαζί σας για οποιαδήποτε πτυχή της ανάπτυξης της ιστοσελίδας σας WordPress, συμπεριλαμβανομένων themes και plugins, και headless εφαρμογών.

Τι είναι το WordPress

Το WordPress είναι ένα ελεύθερο και ανοικτού κώδικα λογισμικό, που λειτουργεί ως πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), γραμμένο σε PHP και MySQL.

Χρησιμοποιείται από το 31% των κορυφαίων 10 εκατομμυρίων ιστοσελίδων στο διαδίκτυο και αναπτύσσεται ενεργά από μια εθελοντική κοινότητα.

Το WordPress είναι ένα ευέλικτο και προσαρμόσιμο λογισμικό, όπου χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες, έχει αποκτήσει πλέον σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη online πλατφορμών για τεράστια brands, όπως τα News UK, TechCrunch και USA Today.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα CMS, το WordPress μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα δωρεάν. Ωφελείται από συνεχή βελτίωση από οποιονδήποτε στο κόσμο, ενθαρρύνοντας πολλαπλές προσεγγίσεις και ποικίλες προοπτικές για την επίλυση προβλημάτων. Η ανοιχτή φύση του κώδικα του, κάνει το WordPress ένα από τα πιο ασφαλή λογισμικά στον κόσμο.

Η ομάδα της Mentor περιλαμβάνει Core Contributors του WordPress, που συμβάλλουν τακτικά στις διορθώσεις για ζητήματα ασφάλειας και λειτουργικότητας.

To framework

Οι απαιτήσεις για ένα υψηλών προδιαγραφών WordPress framework που καλύπτει τις ανάγκες και την ασφάλεια ενός ιστότοπου δεν είναι μια απλή υπόθεση. Το λογισμικό που υλοποιούμε για εμάς και για τους πελάτες μας είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό WordPress theme.

Ακολουθώντας ένα standard «καλών πρακτικών» που δημιουργήθηκε από την Automattic, την εταιρεία πίσω από το WordPress. Και το Bootstrap 4.x για το CSS, για τη δημιουργία φιλικών προς τον χρήστη και τα κινητά ιστοσελίδων.

Μιλήστε μας για το project σας!

Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Συγγνώμη, αλλά μας βρίσκετε ακόμα υπό ανακατασκευή!

Μέχρι να ετοιμαστούμε, πάρτε μια γεύση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στην παλιά μας ιστοσελίδα.