Υπηρεσίες

Προσφέρουμε υπηρεσίες διαχείρισης πολιτιστικής κληρονομιάς, με έμφαση στις τοπικές κοινότητες και τη μακροχρόνια βιωσιμότητα.

Content Creation & Marketing

Το άρτιο περιεχόμενο συναντά την επιτυχή στρατηγική επικοινωνίας. Η Mentor αναλαμβάνει τη δημιουργία του περιεχομένου και την επικοινωνιακή στρατηγική αυτού, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη απόδοσή του.

Corporate Team-Building Activities

Εναλλακτικές πολιτιστικές εμπειρίες για ενδυνάμωση προσωπικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Σύνταξη χορηγικών πακέτων

Τα χορηγικά πακέτα είναι εκ των ων ουκ άνευ στην πολιτιστική βιομηχανία. Η Mentor προσφέρει υπηρεσίες σύνταξης και αξιολόγησης χορηγικών πακέτων για πολιτιστικoύς οργανισμούς.

Ανάπτυξη ιστοσελίδας

Είμαστε οι ψηφιακοί συνεργάτες σας, με την εμπειρία να αναπτύξουμε τεχνικά πολύπλοκες, αλλά παράλληλα, φιλικές προς τον χρήστη και λειτουργικές ιστοσελίδες.

Διαχείριση social media

Η Mentor αναλαμβάνει τον λεπτομερή σχεδιασμό και τη βιώσιμη ανάπτυξη στρατηγικών επικοινωνίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Google & Facebook Ads

Η Mentor σχεδιάζει και υλοποιεί αποτελεσματικές online διαφημίσεις για εσάς.

Φωτογραφίσεις / βιντεοσκοπήσεις

Η φωτογραφική/βιντεοσκοπική κάλυψη μιας διοργάνωσης είναι απολύτως απαραίτητη για επικοινωνιακούς και αρχειακούς λόγους. Κάθε πολιτιστική δράση απαιτεί υψηλής ποιότητας υλικό, ώστε να την αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

Μιλήστε μας για το project σας!

Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Συγγνώμη, αλλά μας βρίσκετε ακόμα υπό ανακατασκευή!

Μέχρι να ετοιμαστούμε, πάρτε μια γεύση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στην παλιά μας ιστοσελίδα.